BERNOLÁKOVO/IVANKA PRI DUNAJI – Na ceste z Bernolákova do Bratislavy pred niekoľkými minútami pristál záchranársky vrtuľník. Na mieste ste nám hlásili nielen záchranárov, ale aj policajnú hliadku. Zisťovali sme viac.

“Išiel som práve okolo. Pristával vrtuľník, niekoho tam evidentne oživovali. Na ceste z Bernolákova smerom do Bratislavy,” uvádza čitateľ pre TVKRIMI.SK.

Policajti asistovali záchranárom

“Na mieste som videl aj policajnú hliadku,” povedal ďalej náš čitateľ.

Autor: čitateľ TVKRIMI.SK

Podľa našich informácií, polícia na mieste len asistovala záchrane života muža, ktorý za volantom skolaboval. Na mieste ho oživovali záchranári. Polícia usmerňovala dopravu pri prílete a odlete vrtuľníka.  Udalosť sa stala krátko po 14-tej hodine. Keďže nejde o žiadny kriminálny čin ani nič podobné, vec nejde do vyšetrovania a polícia sa ňou nezaoberá.

Leteckí záchranári mali dnes aj na iných miestach Slovenska čo robiť

Leteckí záchranári z Popradu dnes zasahovali v Liptovskom Hrádku, v mestskej časti Dovalovo, kde sa počas raftingu na rieke Belá prevrátila 5-členná rodina s tromi deťmi. Po pristátí záchranárskeho vrtuľníka si lekárka leteckých záchranárov prevzala do svojej starostlivosti muža a približne 4-ročného chlapca. Obaja utrpeli len povrchové poranenia, ktoré si nevyžiadali letecký transport do nemocnice, ostali teda ponechaní v starostlivosti pozemnej záchrannej službe. Ďalšie dve zranené deti boli prevezené do nemocnice, v čase zásahu leteckých záchranárov stále prebiehalo pátranie po žene, ktorá sa s člnom tiež prevrátila a doposiaľ nebola nájdená.

Páčil sa Vám text? Zdieľajte ho!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *