GALANTA – Smutná správa prišla hneď ráno z ciest v galantskom okrese. Po zrážke s autobusom zomrel pri výkone služby policajt, druhý je ťažko zranený.  Obaja sa viezli v policajnom aute.

AKTUALIZÁCIA 9:00 – Mŕtvym má byť policajt Miroslav ( †31 ), pôvodom z okresu Žiar nad Hronom, ktorý slúžil na bratislavskom obvodnom oddelení v Starom Meste! Vieme aj to, čo robil  so služobným autom a svojím kolegom nadránom na ceste v okrese Galanta.

“Smerovali na plánovanú akciu Národnej kriminálnej agentúry SR. Obvodné oddelenie z Bratislavy bolo požiadané o výpomoc,” prezradil zdroj pre TVKRIMI.SK

Autor: FB Polícia SR

“Dnes ráno došlo pri Galante k zrážke policajného vozidla a autobusu. Jeden policajt zahynul, druhý je ťažko zranený. Vodič autobusu utrpel ľahké zranenia. Okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania,” informuje polícia na svojom facebooku Polícia SR.

Zdroj: FB Polícia SR

Autobus SAD Dunajská Streda skončil po nehode mimo cesty. Ten sa našťastie pri zjazde mimo cestu neprevrátil.

“Policajné a záchranné zložky dnes, krátko po 6.00 h ráno zasahovali pri dopravnej nehode služobného vozidla s autobusom. Podľa prvotných informácií išli policajti, zaradení na Obvodnom oddelení v Bratislave, po obchvate mesta Galanta, keď z nezistených príčin prešli do protismeru, kde došlo k zrážke s autobusom. Pri čelnej zrážke došlo k vážnym zraneniam oboch policajtov. 31 ročný policajt vážnym zraneniam na mieste nehody podľahol, 30 ročného kolegu previezli záchranári s ťažkými zraneniami do nemocnice. V čase nehody sa v autobuse nachádzal len vodič, ktorý bol po nehode jednorazovo ošetrený. Okolnosti nehody a presné príčiny polícia vyšetruje. Na mieste udalosti sú nadriadení ako aj pracovníci Inšpekcie Ministerstva vnútra SR,” informuje krajská polícia v Trnave.
Kto bol zosnulý policajt? Čítajte v ďalšom článku

TRAGICKÁ NEHODA: Zomrel policajt, ktorý naháňal zlodeja v Kňažkovom dome

Páčil sa Vám text? Zdieľajte ho!

One Comment on “TRAGICKÉ RÁNO: Zomrel policajt zo Starého Mesta, druhý bojuje v nemocnici. Čo robili na ceste pri Galante?”

  1. Veľmi smutná správa, že mladý policajt zahynul. Ale dňa 22.4.2018 sme išli z manželom okolo 10 hod. cestou Novoveská Huta – do Popradu. Pred na mami išli dva auta my sme boli tretie auto – plná čiara a policajne auto nás predbehlo, žiadne majáky nemali zapnuté, oproti išlo auto – akurát stihli predbehnúť. Neviem koho by pri tej nehode brali na zodpovednosť. Také niečo sa nám stáva na tom úseku bežné Švedlár – Spišská Nová Ves alebo opačné. Hlavne že na aute majú napísané POMÁHAŤ A CHRÁNIŤ.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *