PEZINOK. Telo dobodaného 36 ročného muža našli nadránom v blízkosti zámockého parku v Pezinku. Na mieste sú všetky zložky a kriminálka práve robí rojnicu, hľadajú zrejme vraždenú zbraň. Mŕtvym má byť podľa nášho zdroja Branislav, ktorý bol v marci 2014 odsúdený na jeden rok nepodmienečne za šírenie poplašnej správy, lebo mal nahlásiť bombu v bratislavskom Auparku. 

Autor: Richard Bolješik

ZAVRAŽDENÝ BRANISLAV V ROKU 2013 NAHLÁSIL BOMBU V AUPARKU
V uznesení súdu o dohode o vine a treste medzi Branislavom a prokurátorom sa doslova píše: “22.10.2013 v čase o 14,43 hod. zavolal na tiesňovú linku 112, kde pracovníkovi operačného strediska oznámil “Dobrý, chcem, aby ste vedeli, že v Auparku je bomba”, následne na otázku pracovníka, čo sa deje uviedol, “V Auparku je bomba” a následne hovor ukončil, kde po tomto jeho oznámení, o ktorom vedel, že sa nezakladá na pravde, sa dostavili k objektu obchodného centra Aupark, Eisteinova č. 18, Bratislava bezpečnostné a záchranné zložky, po čom došlo k evakuácii celého objektu, pričom pri dôkladnej kontrole objektu bolo zistené, že sa v obchodnom centre Aupark, Eisteinova č. 18, Bratislava nenachádza žiadna bomba a ani iný nástražný výbušný systém.”

“Bol to narkoman a po prepustení z výkonu trestu bol bezdomovcom. Zdržiaval sa v parku s inými bezdomovcami. Prespávali na hádzanárskom ihrisku, v podstate v parku, kde sa v starých šatniach našlo jeho telo”, objasňuje zdroj pre stránku TV KRIMI.

Páčil sa Vám text? Zdieľajte ho!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *