BRATISLAVA.  Len pred pár dňami Martin Jajcaj, odsúdený na 13 rokov za vraždu z roku 2005 na Humenskom nám.  v bratislavskej Petržalke, vôbec po prvýkrát poskytol  svoj prvý a zároveň určite na dlhé roky posledný rozhovor na slobodeTvrdil v ňom, že spravodlivosti sa vyhýbať nebude, no oddnes po ňom polícia pátra ako po odsúdenom.

AKTUÁLNE PÁTRANIE PO JAJCAJOVI ZVEREJNILA POLÍCIA
Policajné pátranie po M. Jajcajovi k 13.4.2018
PRED PÁR DŇAMI,  V SOBOTU 7.4.2018 o 17:30, POSKYTOL SVOJ PRVÝ A ZÁROVEŇ POSLEDNÝ ROZHOVOR PORTÁLU TVKRIMI.SK, TVRDIL, ŽE SA TRESTU VYHÝBAŤ NEBUDE

ČO HOVORÍ NA AKTUÁLNE POLICAJNÉ PÁTRANIE SAMOTNÝ JAJCAJ DNES?

Portál TV KRIMI.SK  sa s ním dnes dopoludnia skontaktoval, na našu otázku, či vie o policajnom pátraní a či sa dobrovoľne prihlási na polícii, reagoval:

“Nie, nikto ma nekontaktoval. Samozrejme, pôjdem sa prihlásiť. Verím, že spravodlivosť zvíťazí.”

Podľa súdu bol príkaz na dodanie Jajcaja do výkonu trestu odňatia slobody expedovaný ešte minulý týždeň. Polícia nekonkretizuje, akou formou po Jajcajovi doteraz pátrala, či ho boli navštíviť na adrese trvalého pobytu a nenašli ho, alebo ho konktaktovali cez mobilné čísla, prípadne robili previerky u jeho rodiny:

“Zo strany polície boli a v súčasnej dobe aj naďalej sú vykonávané všetky potrebné úkony v zmysle zákona. Z dôvodu aby nedošlo k ich zmareniu, bližšie informácie o charaktere týchto úkonov z taktického hľadiska však nie je možné konkretizovať,” uvádza vo svojej odpovedi pre TVKRIMI.SK bratislavská polícia.

O ČO IDE V KAUZE JAJCAJ?

Minulý štvrtok 5.4.2018  Krajský súd v BA zamietol Jajcajove odvolanie a potvrdil mu 13 rokov za 13 rokov starú vraždu.  Martin Jajcaj by mal nastúpiť v najbližších dňoch do výkonu trestu.  Štvrtkové  definitívne rozhodnutie súdu neprišiel vypočuť. Objavili sa informácie, že by sa mohol vyhýbať trestu a nástupu do väzenia.   Hoci súd už expedoval príkaz na dodanie výkonu trestu, Martin Jajcaj je zatiaľ na slobode. Rozsudok ešte nedostal a nikto z polície ho zatiaľ nekontaktoval.

 

Páčil sa Vám text? Zdieľajte ho!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *