DOLNÁ TRNÁVKA – V malej obci v okrese Žiar nad Hronom sa dnes popoludní rodina, známi a kolegovia rozlúčili s tragicky zosnulým policajtom. 31-ročnému Miroslavovi sa stala osudnou cesta do Galanty. Pred týždňom, v stredu nadránom, sa so svojím kolegom v policajnom aute zrazili s autobusom v protismere.

Zdroj: FB zosnulého policajta

Obec Dolné Trnávka má iba 329 obyvateľov. A v dedinke každý každého pozná. Dnešný pohreb tragicky zosnulého policajta, ktorý pracoval na oddelení PZ v bratislavskom Starom Meste,  bol emocionálnou skúškou pre celú obec.

Zdroj: www.dolnatrnavka.sk

Podľa našich informácií na pohreb dorazili aj policajti a Mirovi kolegovia z Bratislavy.

“Pohreb bol smutný, no mimoriadne dôstojný,” povedal jeden z prítomných pre TVKRIMI.SK

Očakávala sa veľká účasť na pohrebe, nielen z kruhu rodiny, ale aj blízkych. Na to reagovalo aj vedenie obce, ktoré vydalo pred dnešnou smutnou udalosťou túto výzvu pre miestnych:

“Z dôvodu konania pohrebu v našej obci, žiadame všetkých občanov o spoluprácu a porozumenie.  Dňa 2.5.2018, t. j. v stredu v čase od 12,00 hod. žiadame občanov, aby neparkovali svoje autá na verejných priestranstvách a na miestnych komunikáciách. Zaparkujte si autá vo svojich dvoroch.  Verejné priestranstvá a miestne komunikácie budú v deň pohrebu riadiť príslušníci polície.” 

Takto pred sa týždňom skončila cesta dvoch policajtov do Galanty. Miro zomrel na mieste, jeho kolega Slavomír leží s vážnymi zraneniami po operácii v nemocnici. Zdroj: FB Polícia SR

Čo bolo príčinou tragickej nehody, kto bol mŕtvy policajt, prečo smerovali policajti z Bratislavy do Galanty? Všetko dôležité k téme nájdete v nasledujúcom článku:

ŠOKUJÚCE ZISTENIA O POLICAJNOM AUTE SMRTI: Zomrel policajt kvôli tomuto?

 

 

Páčil sa Vám text? Zdieľajte ho!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *