BRATISLAVA – Portál TVKRIMI.SK už predvčerom priniesol exkluzívne prvé informácie o streľbe na bratislavských Kramároch. Šialenec, zrejme so športovou zbraňou, v priebehu 11.4.2018 postrelil postupne dvoch robotníkov, ktorí stavajú bytovky na Vlárskej ulici. Tí skončili v nemocnici, operačne im museli vybrať broky z dolných končatín a postrelených si nechali cez noc na pozorovaní. Prvému vybrali brok z nohy a druhému z kolena. Po tomto incidente sa niektorí robotníci boja na stavbe ďalej pracovať. Jeden z nich pre TVKRIMI.SK exkluzívne prehovoril:

“Chcem Vám poslať info o streľbe na stavbe na Vlárskej ulici. Jeden psychopat, zrejme z vedľajšej bytovky postrelil dvoch robotníkov a tretieho netrafil. Podotýkam, že strieľal, aj keď tu bola polícia na mieste činu. Páchateľa nevedeli chytiť.”

Ak sa preukáže, že šialenec strieľal aj v čase, keď bola na mieste už aj policajná hliadka, mohlo by sa to kľudne považovať aj za útok na verejného činiteľa.

Vznikajúce novostavby na Vlárskej ulici, ZDROJ: Richard Bolješik

ČO SA VLASTNE NA STAVBE NA KRAMÁROCH ODOHRALO

Po robotníkoch na novostabe bytoviek na Vlárskej ulici,  neďaleko Srdcovo-cievneho ústavu na bratislavských Kramároch, niekto opakovane strieľal ešte v stredu 11. apríla.  Už dopoludnia zranil brok ako prvého 37 ročného stavbára. Zaryl sa mu do lýtka a zasiahnutú má mať aj kosť. Kolegovia ho za asistencie polície odviezli na neďaleký centrálny príjem do nemocnice na Kramáre. Tam ho operovali. Čoskoro sa situácia zopakovala. Tento raz poobede schytal ranu 23 ročný robotník, z rovnakej stavby. Tomu brok zasiahol koleno a ďalší sa mu zaril do mobilu. Aj tomu museli v nemocnici operačne odstrániť brok z nohy.  Obaja zostali v nemocnici cez noc na pozorovaní a sú práceneschopní. V ten istý deň, večer 11.apríla, sa mala situácia zopakovať ešte raz. Tentokrát sa zaobišla bez zranení.

„Obaja pacienti boli u nás hospitalizovaní a na druhý deň prepustení. Obaja mali strelné zranenia, broky im boli operačne odstránené,“  odpovedala včera na otázky k streľbe iba pre TVKRIMI.SK hovorkyňa Univerzitnej nemocnice v Bratislave Eva Kliská.

ŽIADNA SRANDA, POLÍCIA VYŠETRUJE UBLÍŽENIE NA ZDRAVÍ

Polícia na našu otázku, či už medzičasom vypátrala podozrivého strelca, priamo neodpovedala. Po robotníkoch zrejme strieľal šialenec z okolitých bytových domov na Vlárskej ulici. Pôvodných domov je v okolí vznikajúcej bytovky asi päť. 

“V tejto súvislosti sme začali trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Vo vyšetrovaní naďalej pokračujeme, vzhľadom na štádium trestného konania bližšie informácie v súčasnosti nie je možné poskytnúť,” uviedla hovorkyňa bratislavskej polície Veronika Slamková. 

 

Robotníci sa boja chodiť do práce na stavbu na Vlárskej ulici, ZDROJ: Richard Bolješik
Čo na „poľovanie“ na stavbárov hovorí developer a staviteľ? Čítajte pokračovanie témy už čoskoro iba na TVKRIMI.SK.

Páčil sa Vám text? Zdieľajte ho!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *