BRATISLAVA/GALANTA – Prisťahoval sa do hlavného mesta, aby tu pracoval a žil. Osudnou sa mu stala ranná cesta do Galanty v stredu 25. apríla 2018. So svojím kolegom havarovali v služobnom aute. Po čelnej zrážke s autobusom Miroslav ( †31 ) zomrel na mieste, jeho parťák Slavomír ( 30 ) je s vážnymi zraneniami v nemocnici. Je hádam hrou osudu, že pre mŕtveho to mala byť jedna z posledných služieb na bratislavskom oddelení polície Staré Mesto – stred. 

Miro sa tešil z nového zaradenia na polícii, zmeny sa už nedočkal. Zdroj: Facebook Miroslava T.

Miroslav pracoval posledné roky na Obvodnom oddelení PZ v Bratislave, Staré Mesto – Stred, na Štúrovej ulici. Tu mal však 30. apríla 2018 skončiť.

“Bola to jeho jedna z posledných služieb na tom oddelení,” povedal nám policajný zdroj.

Miroslav T. mal na obvodnom oddelení skončiť. To už nestihol. Zdroj: FB Miroslava T.

“Od 1.5.2018 mal ísť pracovať na Pohotovostnú motorizovanú jednotku. Veľmi sa na ten posun tešil. Sám si dal žiadosť o preradenie,” prezradil pre TVKRIMI.SK náš zdroj.

Jeho prestup bol už iba pred dotiahnutím formalít a tesne pred podpisom. To však už nestihol. O život prišiel v stredu nadránom na obchvate Galanty. Spolu so svojím kolegom smerovali na akciu NAKA ako výpomoc. Ich auto z nezistených príčin prešlo do protismeru a zrazilo sa s autobusom. Hovorí sa o zlom technickom stave auta, ako aj o tom, že policajná hliadka mohla vyjsť na krajnicu, kde je obrubník. Vec vyšetruje inšpekcia Ministerstva vnútra SR.

Ak Vás téma zaujala, nižšie nájdete aj ďalšie súvisiace texty k prípadu

ŠOKUJÚCE ZISTENIA O POLICAJNOM AUTE SMRTI: Zomrel policajt kvôli tomuto?

TRAGICKÁ NEHODA: Zomrel policajt, ktorý naháňal zlodeja v Kňažkovom dome

TRAGICKÉ RÁNO: Zomrel policajt zo Starého Mesta, druhý bojuje v nemocnici. Čo robili na ceste pri Galante?

Páčil sa Vám text? Zdieľajte ho!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *