BRATISLAVA – Spravodajsko – publicistický portál má za sebou prvé tri týždne svojej existencie. Pozrite si aktuálne štatistiky čítanosti. Stránku som spustil 7. apríla 2018 a v podstate som počítal niekoľko týždňov či mesiacov s testovacím obdobím, kedy budem hľadať jeho formu a obsah. Záujem čitateľov však “valcuje” všetky očakávania.

Ďalšia pokorená méta – 100 000 videní

Na stránke som začal publikovať články 7.4.2018 bez promo akcií a PR. Kvôli spätnej väzbe som TVKRIMI.SK zapojil do prieskumov čítanosti na google analytics. Čítanosť stránky aj za posledné dni naďalej narastá. Spolu za prvých 21 dní existencie portálu sme spolu s kolegami pokorili hranicu 100 000 zobrazení stránky, čo trvá niektorým blogerom a autorom mesiace či roky. Úprimne sa priznám, tušil som, že čitatelia majú hlad po istom type informácií, ale takýto záujem prekonal všetky moje najsmelšie očakávania.

Pokorená ďalšia méta. 100 000 videní stránky. Zdroj: google analytics
Citácie článkov TVKRIMI.SK v iných médiách

Znie to až neuveriteľne, ale za 21 dní zaznamenal portál tvkrimi.sk spolu 30 citácií u našich kolegov z iných redakcií. Informácie z nášho webu prebrali prakticky takmer všetky veľké redakcie ( tvnoviny, pluska, topky, tasr, dennikn, sme, ta3 a iné ). Len za posledný týždeň to bolo týchto 10 citácií z textov o identite mŕtveho policajta, ktorý zomrel pri dopravnej nehode, či z článku o technickom stave policajného auta, prípadne z piatkových exkluzívnych informácií, že polícia musí okamžite zrušiť pátranie po hľadanom Dávidovi Brtvovi z nekonečnej kauzy BMG a Horizont.

Z témy a našich informácií o identite mŕtveho policajta si urobil titulku aj Nový Čas, čo je mi naozaj ľúto, že nedokázal korektne citovať pôvodný zdroj.

Nový čas evidentne čerpal z našich zdrojov, čo viem dokázať, napriek tomu nedokázal titulkovú tému v texte korektne odcitovať. Zdroj: Nový Čas

Z pohľadu najčítanejších textov za posledné dni sú tie o nehode policajtov pri Galante. V tabuľke je uvedených päť najčítanejších článkov:

Najčítanejší text mal viac ako 20 000 videní. Zdroj: google analytics

Aj taký bol týždeň z pohľadu tvkrimi.sk v odraze iných médií. Ďakujem za dôveru a podporu.

Mgr. Richard Bolješik, zakladateľ portálu

 

Páčil sa Vám text? Zdieľajte ho!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *