BRATISLAVA – Spravodajsko – publicistický portál má za sebou prvý týždeň. Pozrite si aktuálne štatistiky čítanosti. Ako sa nám darilo od spustenia stránky 7. apríla 2018?

ZA PRVÝ TÝŽDEŇ SME ZAZNAMENALI NÁRAST ČÍTANOSTI Z NULY NA 18 000

Na stránke sme začali články publikovať 7.4.2018 a vtedy sme TVKRIMI.SK zapojili do prieskumov čítanosti na google analytics. Nárast za posledné dni je významný. Priemerná denná čítanosť cez víkend vyskočila cez 3 000 videní. Spolu za prvý týždeň sme dosiahli cez 18 000 zobrazení sránky. Takmer tri štvrtiny čitateľov nás sleduje cez mobil.

PREHĽAD NAJČÍTANEJŠÍCH TEXTOV ZA PRVÝ TÝŽDEŇ NA TVKRIMI.SK

Medzi najúspešnejšie texty patrí reportáž a exkluzívne fotky o Martinovi Jajcajovi, ktorý sám nastúpil do väzenia.  Nasleduje reportáž s poslednými slovami z listu, ktorým sa pred desiatimi rokmi lúčil doteraz nezvestný novinár Paľo Rýpal.

Najčítanejšie články na TVKRIMI.SK za prvý týždeň. Zdroj: google analytics
PRVÝ TÝŽDEŇ, PRVÉ VEĽKÉ CITÁCIE TVKRIMI.SK V OSTATNÝCH MÉDIÁCH

Portál tvnoviny.sk zaujal náš prvý exkluzívny text o smrti jedného z vrahov medičky Ľudmily Cervanovej.

Ďakujeme za Vašu podporu a čítanosť za prvý týždeň. Kvalitnými textami a overenými informáciami sa Vás budeme snažiť naďalej presviedčať, že sledovať TVKRIMI.SK na webe má zmysel. Rovnako Vás chceme upozorniť ( viacerí sa na to pýtate ), že náš portál nie je napojený na žiaden vydaveteľský dom, je absolútne nezávislý a je iniciatívou niekoľkých novinárov, ktorí chcú vybudovať maximálne slobodný priestor pre publikovanie textov o svete zločinu s presahom na investigatívu.

Mgr. Richard Bolješik, zakladateľ TVKRIMI.SK a autor

Páčil sa Vám text? Zdieľajte ho!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *