DUBNICA NAD VÁHOM – Dopravná nehoda cisterny na D1 si vyžiadala jednu mŕtvu osobu. Diaľnica je na tomto úseku neprejazdná.

AKTUALIZÁCIA 17:00

“Hasičom sa nepodarilo prečerpať benzín z havarovanej cisterny tradičnou metódou, preto bola vyžiadaná medzištátna pomoc od českých hasičov, ktorí sa pomocou špeciálnej techniky Coldcut Cobra pokúsia v cisterne vyrezať otvory a benzín odčerpať. Ide o techniku rezania do všetkých druhov materiálov pomocou vodného stĺpca s vytváraním jemnej vodnej hmly,” informovalo Prezídium Hasičského záchranného zboru o 16:30

Nehoda na D1. Zdroj: HaZZ
Nehoda na D1. Zdroj: HaZZ

“Hasiči momentálne zasahujú pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala na 141 km diaľnice D1 na úrovni Dubnice nad Váhom v smere na Žilinu. Pri nehode sa cisterna prevážajúca benzín prevrátila mimo cestu, pričom nehodu neprežila 1 osoba, vodič cisterny. Hasiči momentálne vyslobodzujú vodiča z kabíny, na vozidle vykonávajú protipožiarne opatrenia a zachytávajú unikajúce kvapaliny. Diaľnica je na tomto úseku uzavretá, upozorňujeme vodičov, aby sa mu vyhli,” informuje Prezídium Hasičského záchranného zboru.

Páčil sa Vám text? Zdieľajte ho!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *