BRATISLAVA – Predseda parlamentu a strany SME Rodina sa po prvýkrát vyjadril k nehode, ktorú mal v sobotu 24.10.2020 podvečer v Podunajských Biskupiciach. Do jeho služobnej limuzíny BMW narazilo v križovatke auto.

Boris Kollár hneď v úvode videa poďakoval nielen svojmu vodičovi a osobnému strážcovi že mu poskytli prvú pomoc, aj keď sami boli zranení. Zároveň verí, že vďaka starostlivosti lekárov sa bude môcť čoskoro vrátiť do bežného života.

Moje podakovanie vsetkym. A zaroven moja reakcia na rozne famy ktore sa objavili ohladne mojej nehody.

Uverejnil používateľ Boris Kollar Streda 4. novembra 2020

“Veľké ďakujem patrí aj neznámym zdravotníkom, ktorí išli okolo nehody, okamžite zastavili, vyskočili z auta a pomáhali mi,” uviedol Boris Kollár na svojej facebookovej stránke.

S predsedom parlamentu cestovala v služobnom aute aj bývalá finalistka Miss Universe Miroslava Fabušová. Niektorí poslanci už krátko po nehode uviedli, že budú žiadať vysvetlenie, čo robila Fabušová v služobnom aute. Kollár vo videu tvrdí, že primárne bol pre školskú tašku u matky svojho syna v Moste pri Bratislave. Keď sa vracal späť do hlavného mesta, telefonoval s Fabušovou, ktorá ho poprosila o láskavosť.

zdroj: Instagram mirkafabus

“Požiadala ma, či ju nekopnem do mesta, aby ste tomu rozumeli. Či ju nezoberiem do lekárne, že sa potom vráti domov taxíkom. Samozrejme som neodmietol,” opísal Boris Kollár.

Miroslava Fabušová si pri nehode zranila hlavu a hrudník. Záchranári ju previezli do jednej z bratislavských nemocníc na zápražka.

Páčil sa Vám text? Zdieľajte ho!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *