BRATISLAVA – Deň po tom, čo predseda parlamentu zverejnil na svojom Facebooku video, v ktorom vysvetlil okolnosti dopravnej nehody jeho služobnej limuzíny, zverejnila polícia žiadosť o pomoc s vyšetrovaním tejto nehody.

Do limuzíny Borisa Kollára ( SME rodina ) 24.10.2020 okolo 17:30 narazilo iné auto. Nehoda sa stala na križovatke bratislavských ulíc Svornosti a Mramorovej.

Limuzína Borisa Kollára po nehode. Zdroj: Polícia SR

Predseda parlamentu sa pri nehode vážne zranil, v aute cestoval s bývalou finalistkou Miss Universe Miroslavou Fabušovou. Aj ona skončila v nemocnici. Podľa predbežných policajných informácií nedal vodič Volkswagenu prednosť pri odbočovaní Kollárovej limuzíne. Policajti teraz požiadali prípadných svedkov nehody, aby im pomohli s vyšetrovaním.

Križovatka po nehode. Zdroj: Polícia SR

“Žiadame priamych svedkov, ktorí videli priebeh tejto dopravnej nehody alebo ho majú zaznamenaný na kamerovom zázname z vozidla, aby sa prihlásili osobne na Okresnom riaditeľstve PZ v Bratislave II, ul. Osvetová 4, alebo mailom na orpzba2@minv.sk. Môžete tak učiniť aj na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo tak urobili telefonicky na bezplatnom čísle polície 158,” uviedla bratislavská polícia.

Aké má polícia aktuálne nejasnosti v súvislosti s vyšetrovaním nehody, to nespresnila. Video, ktoré zverejnil Boris Kollár na sociálnej sieti o podrobnostiach z nehody, si môžete pozrieť v nasledujúcom článku:

Prvé slová Borisa Kollára po nehode

Páčil sa Vám text? Zdieľajte ho!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *