BRATISLAVA – Strach na stavbe bytoviek na bratislavských Kramároch. Dvaja robotníci skončili v nemocnici po steľbe. Udalosť portálu TVKRIMI.SK potvrdili viaceré zdroje, nielen zo stavby, ale aj z centrálneho prijmu na Kramároch.

Na tejto stavbe na Kramároch mal opakovane niekto strieľať zo športovej zbrane. ZDROJ: Richard Bolješik

ROBOTNÍCI STAVALI BYTOVÉ DOMY “NOVÁ VLÁRSKA” NA KRAMÁROCH

Po robotníkoch na novostabe bytoviek na Vlárskej ulici,  neďaleko Srdcovo-cievneho ústavu na bratislavských Kramároch, niekto opakovane strieľal ešte v stredu 11. apríla.  Už dopoludnia zranil brok ako prvého 37 ročného stavbára. Zaryl sa mu do lýtka a zasiahnutú má mať aj kosť. Kolegovia ho za asistencie polície odviezli na neďaleký centrálny príjem do nemocnice na Kramáre. Tam ho operovali. Čoskoro sa situácia zopakovala. Tento raz poobede schytal ranu 23 ročný robotník, z rovnakej stavby. Tomu brok zasiahol koleno a ďalší sa mu zaril do mobilu. Aj tomu museli v nemocnici operačne odstrániť brok z nohy.  Obaja zostali v nemocnici cez noc na pozorovaní a sú práceneschopní.  Večer sa mala situácia zopakovať ešte raz, tentokrát sa zaobišla bez zranení.

“Obaja pacienti boli u nás hospitalizovaní a na druhý deň prepustení. Obaja mali strelné zranenia, broky im boli operačne odstránené,”  odpovedala na otázky k streľbe iba pre TVKRIMI.SK hovorkyňa Univerzitnej nemocnice v Bratislave Eva Kliská.

STRIEĽAL NIEKTO Z OKOLITÝCH DOMOV NA PROTEST PROTI VÝSTAVBE?

Po robotníkoch, ktorí stavajú bytovky pod názvom Nová Vlárska, opakovane strieľal niekto zo športovej zbrane, zrejme z okolitých bytových domov na Vlárskej ulici. Pôvodných domov je v okolí vznikajúcej bytovky asi päť. Podľa našich informácií, páchateľa sa nepodarilo zatiaľ identifikovať. Polícia o prípade ešte neinformovala. Výstavba domov v tejto lokalite môže prekážať domácim, povedali nám viacerí obyvatelia z Vlárskej ulice.

“Bojíme sa chodiť na stavbu, nevieme, či po nás zase nebude niekto strielať,”  hovorí človek blízky stavbe exkluzívne pre TVKRIMI.SK. Z pochopiteľných príčin chce ale zostať v anonymite.

Oslovili se aj bratislavskú políciu s otázkami. Správu budem aktualizovať o ich stanovisko.

SLEDUJTE PRIEBEŽNE STRÁNKU TVKRIMI.SK, DNES V UTOROK 17.4. BUDEM V TÉME POKRAČOVAŤ…

Páčil sa Vám text? Zdieľajte ho!

One Comment on “EXKLUZÍVNE: Strach na Kramároch! Po robotníkoch niekto strieľal, dvoch museli operovať!”

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *