BRATISLAVA – Portál TVKRIMI.SK už v pondelok priniesol exkluzívne prvé informácie o streľbe na bratislavských Kramároch. Šialenec, zrejme so športovou zbraňou, v priebehu 11.4.2018 postrelil postupne dvoch robotníkov, ktorí stavajú bytovky na Vlárskej ulici. Tí skončili v nemocnici, operačne im museli vybrať broky z dolných končatín a postrelených si nechali cez noc na pozorovaní. Prvému vybrali brok z nohy a druhému z kolena. Portál TVKRIMI.SK už pozná reakcie devolopera, ako aj staviteľa projektu.

ČO NA TO HOVORÍ DEVELOPER PROJEKTU  J&T REAL ESTATE

Oslovili sme aj developera s otázkami, aké prijal opatrenia po streľbe na “ľahké živé terče”, pohybujúce sa po stavbe. Či sú robotníci na PN-ke alebo pracovnom úraze. Ako sa vysporiadali s tým, že niektorí robotníci majú obavy pracovať pod nepredvídanou paľbou brokov. Bytovky na Kramároch na Vlárskej ulici developuje J&T Real Estate, a.s.

“Naša spoločnosť nie je kompetentná vyjadrovať sa k tejto záležitosti,” odpísala nám hovorkyňa J&T Real Estate, a.s. a odkázala nás na staviteľa a majiteľa projektu, firmu Forespo.

Developerom bytoviek je podľa stránky spoločnosť JTRE. ZDROJ: www.novavlarska.sk

STAVITEĽ JE V ŠOKU

“Sme z tejto udalosti zhrození. Bolo podané trestné oznámenie a aplikované všetky postupy, ktoré si táto závažná situácia vyžiadala. V súčasnosti prebieha vyšetrovanie, preto Vám podrobnejšie informácie, bohužiaľ, nemôžeme poskytnúť,” uvádza zástupca majiteľa a staviteľa projektu Nová Vlárska.

Najpravdepodobnejšia je verzia, že po robotníkoch pálil niekto, komu sa nová výstavba na Kramároch zrejme nepozdáva. To je asi jeden z motívov. Čo sa presne stalo na Kramároch? Čítajte v pôvodnom texte z pondelka tu.

Páčil sa Vám text? Zdieľajte ho!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *