BRATISLAVA.  Portál TV KRIMI.SK má k dispozícii presnú príčinu smrti niekdajšieho “korunného princa” HZDS Ivana Mjartana. Jeho mŕtve telo našli dnes v byte na Drotárskej ulici v Bratislave, o čom informovali noviny.sk.

PRESNÚ PRÍČINU SMRTI IVANA MJARTANA UŽ POZNÁME

“Ivan Mjartan zomrel na vykrvácanie z pažerákových varixov. Mal tiež vážne poškodenú pečeň,”  uviedol zdroj exkluzívne pre reportéra Richarda Bolješika a portál TVKRIMI.SK.

Bývalý politik HZDS z 90-tych rokov bol dlho po bodku Vladimíra Mečiara. Jeho politická kariéra upadala najmä po roku 1998. Pred pár rokmi sa snažil vrátiť do diplomacie, čo sa mu nepodarilo. Zálusk mal na miesto veľvyslanca SR v ČR. Polícia jeho úmrtie z chorobných príčin nevyšetruje a Mjartan bude pochovaný v zákonnej lehote.

Zdroj: free fotobanka pixabay.com
ZOMREL IVAN MJARTAN, VÝZNAMNÝ MUŽ, KTORÝ STAL PRI ZRODE SAMOSTATNÉHO SLOVENSKA

Mjartan bol bývalý mimoriadny a splnomocnený veľvyslanec SR v ČR, štátny tajomník na ministerstve kultúry a šéf koordinačnej rady HZDS. Ivan Mjartan stál pri zrode Strany demokratického stredu neskôr pomenovanej na STRED. V roku 1999 neúspešne kandidoval na prezidenta SR. Stál pri zrode Rádiožurnálu SRo. Pod jeho vedením sa rozhlasový Rádiožurnál zmenil na vysoko sledovanú, a teda aj veľmi vplyvnú reláciu.

 

Páčil sa Vám text? Zdieľajte ho!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *