HOLÍČ/ZÁHORIAV piatok 20.11.2020 nadránom bolo nájdené nehybné telo asi 30-ročnej ženy v kukuričnom poli pri Holíči v okrese Skalica. Žena bola v bezvedomí, s vážnymi zraneniami v oblasti brucha. Prípadom sa zaoberá polícia.

Bezvládne telo v čase po 3:30 ráno našiel družstevník, ktorý v týchto skorých hodinách už obrábal blízke pole. Záchranári ženu stabilizovali a previezli ju do nemocnice v Skalici s mimoriadne vážnymi zraneniami. Žena mala rozpárané brucho. Ihneď ju operovali a zákrok trval dlhé hodiny. Momentálne by mala byť hospitalizovaná na oddelení ARO v skalickej nemocnici.

,,Môžem potvrdiť zásah záchranárov, ktorých sme vyslali na pomoc zranenej žene. Posádka ju ošetrila a transportovala do nemocnice,”potvrdila nález pre TVKRIMI.SK hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová.

Stanovisko trnavskej polície

Prvotná verzia hovorila o tom, že ženu mohol pri ceste ”niekam” – napríklad domov, napadnúť diviak. Na tejto verzii ale nesedelo, že bola sporo oblečená, to by skôr naznačovalo inej verzii prípadu.

Prípadom sa polícia zaoberá. Zdroj: Polícia SR/FB

,,Polícia v prípade zranenia ženy začala trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu ublíženia na zdraví, a to obhliadkou miesta činu. Na základe doterajších zistení vyšetrovateľa je pravdepodobné, že ku skutku došlo bez cudzieho zavinenia,” uviedla pre TVKRIMI.SK hovorkyňa KR PZ v Trnave Zlatica Antalová.

Podľa informácií TVKRIMI.SK je však momentálne najpravdepodobnejšou verziou pokus o samovraždu. To by vysvetľovalo všetky zváštne okolnosti pozoruhodného prípadu.

Páčil sa Vám text? Zdieľajte ho!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *