HOLÍČ /SKALICA – Podľa informácií TVKRIMI.SK bolo v piatok nadránom nájdené nehybné telo asi 30-ročnej ženy v kukuričnom poli pri Holíči v okrese Skalica. Žena bola v bezvedomí, s vážnymi zraneniami v oblasti brucha.

Bezvládne telo v čase po 3:30 ráno našiel podľa zdroja TVKRIMI.SK družstevník, ktorý v týchto skorých hodinách už obrábal blízke pole. Zalarmoval záchranárov. Tí stav ženy stabilizovali a previezli ju do nemocnice v Skalici s mimoriadne vážnymi zraneniami. Žena mala rozpárané brucho. Ihneď ju operovali a zákrok trval dlhé hodiny. Momentálne by mala byť hospitalizovaná na oddelení ARO v skalickej nemocnici.

Nájdená žena bola sporo oblečená

,,Žena bola oblečaná akoby len vo veciach na spanie, vyzeralo to, akoby ju do poľa niekto privliekol,” uviedol zdroj pre TVKRIMI.SK.

Prvotná verzia hovorila o tom, že ženu mohol pri ceste ”niekam” – napríklad domov, napadnúť diviak. Na tejto verzii ale nesedelo, že bola sporo oblečená, to by skôr naznačovalo inej, možno násilnej verzii prípadu.

Žena s rozpáraným bruchom ležala v poli pri Holíči nadránom 20.11.2020 o 3:30. Zdroj: ilustračné foto www.pixabay.com

,,Môžem potvrdiť zásah záchranárov, ktorých sme vyslali na pomoc zranenej žene. Posádka ju ošetrila a transportovala do nemocnice,” potvrdila nález pre TVKRIMI.SK hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová.

Zranená mala šťastie

V noci klesajú teploty k bodu mrazu, šance ženy na prežitie by boli nulové, ak by v poli ležala niekoľko hodín. Mala šťastie, že ju objavil roľník, pravdepodobne krátko po zranení. Polícia zatiaľ o tomto náleze neinformovala, ani to, ako pozoruhodný prípad nálezu ženského tela s vážnymi poraneniami kvalifikovala.

Aktualizácia prípadu k 22.11.2020 12:30 čítajte v nasledujúcom odkaze:

Aj tento článok vznikol vďaka Vašej podpore. Darujte ľubovoľný príspevok a podporte nezávislú žurnalistiku a investigatívu Richarda Bolješika cez transparentný účet. Ďakujem.

Páčil sa Vám text? Zdieľajte ho!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *